Gratis verzending vanaf 20 euro
Op werkdagen voor 21 uur besteld, morgen in huis
Nieuwe & tweedehands producten

Datacolor Spyder Print

(Prijs incl. BTW) EUR333,89
Momenteel niet voorradig
:
Gratis
Prijs incl. btw
:
333,89
  Volledige garantie
  Deskundig personeel
  Meer dan 1.000 reviews
  Grote fysieke winkel
webshopkeurmerk
De Spyder 4 Print zorgt voor een gemakkelijk oplossing om voor professionele printresultaten te zorgen. De nieuwe 'Strip Reading Spectrocolorimeter' van de 4Print is ontworpen om fotografen te helpen snel, accuraat en zonder dure testprints een professioneel resultaat te creëren. Selecteer elke combinatie van printer, media en inkt en de Spyder 4 Print zorgt voor de tool om de beste resultaten uit de geavanceerde inkjets te maken. De bijgeleverde nieuwe 'Easy-to-use' software laat stap voor stap zien wat er gedaan moet worden om het beste resultaat te krijgen. Er is geen extra handleiding meer nodig. Het is verder mogelijk om eigen profielen aan te maken voor kleur en zwart/wit om snel te gebruiken. Uitgebreide omschrijving

Algemene informatie over de Spyder Print

De Spyder 4 Print zorgt voor een gemakkelijk oplossing om voor professionele printresultaten te zorgen. De nieuwe 'Strip Reading Spectrocolorimeter' van de 4Print is ontworpen om fotografen te helpen snel, accuraat en zonder dure testprints een professioneel resultaat te creëren. Selecteer elke combinatie van printer, media en inkt en de Spyder 4 Print zorgt voor de tool om de beste resultaten uit de geavanceerde inkjets te maken. De bijgeleverde nieuwe 'Easy-to-use' software laat stap voor stap zien wat er gedaan moet worden om het beste resultaat te krijgen. Er is geen extra handleiding meer nodig. Het is verder mogelijk om eigen profielen aan te maken voor kleur en zwart/wit om snel te gebruiken.

Product specificaties Spyder Print

Specificaties Omschrijving
Kalibratie voor Printer
verzekering Nee
ervaring Gevorderde. Pro/Semi-Pro. Starter.

Wat zeggen andere gebruikers over www.cameraland.nl

Martin Mooij

Cameraland

Uitstekende vakbekwame medewerkers die altijd met je meedenken!
Alan Frijns

snelle levering, nette service, oplossingsgericht

Zeer goed geholpen door een mederwerker van Cameraland.nl toen een product (gimbal) niet goed functioneerde. Door een defect (remote die geen verbinding kreeg) en onduidelijke instructies van de fabrikant, heeft Cameraland de gimbal nadat er uiteindelijk geen oplossing gevonden werd, retour genomen. Wat mij betreft een klantgerichte en betrouwbare (web)winkel.
johan van iseghem

ruim assortiment aan eerlijke prijzen, daarnaast snelle levering

Toevallig op de website van CameraLand terechtgekomen omdat ik een specifieke scanner zocht. Een mooi en uitgebreid aanbod van toestellen en accessoires. Zeer professioneel en bekwame medewerkers. Ook de verzending naar Belgie verliep uitstekend en snel. Deze winkel is echt een aanrader voor iedereen in de Benelux (geen gelijke in Belgie)...
Bert Volkers17-08-2016

Snelcursus camera-instellingen 1 avond

Goede cursus voor kleine groep van 6 cursisten. Iedereen had weer een andere camera maar naast de algemene cursus was er ook ruim de tijd om in te gaan op ieders vragen over instellingen op de eigen camera. Ik heb tijdens mijn vakantie veel leukere foto's kunnen maken dank zij deze cursus.
bert postma10-08-2016

aankoop lens

zaterdag bij een voetbalwedstrijd van mijn club(ik ben clubfotograaf en verslaggever) viel mijn camera van de koffer en daar kon de lens niet tegen (70-300). Camera gelukkig geen schade.Balen natuurlijk. Thuisgekomen het internet op. Gebruikte camera's.Ik kwam direct op Cameraland uit. De zelfde lens snel gevonden.Tamron/Nikon met lichte gebruikssporen). Ik maakte een betalingsfout, maar ondanks dat had ik dinsdag de lens in huis. Gebruikerssporen heb ik niet ontdekt. Als nieuw en perfect werkend. Voor een mooi prijsje. Na het balen weer een blije fotograaf en na dit eerste contact met Cameraland heeft U er weer een supporter bij. Ook het betalingsfoutje van mij heeft U via mail en telefonisch contact perfect opgelost.
Meer reviews (2)...
Schrijf je in en je ontvangt onze laatste trends, updates & aanbiedingen!
loadingLoading...
To Top