Gratis verzending in de Benelux
Op werkdagen voor 21 uur besteld, morgen in huis
Nieuwe en tweedehands producten

Cotton Carrier Carry-Lite Riem met heupholster

(Prijs incl. BTW) EUR125,00
Beperkt op voorraad. Voor 21:00 besteld, morgen in huis. Gratis retourneren.
:
Gratis
Prijs incl. btw
:
125,00
webshopkeurmerk
Het Carry-Lite camera systeem is geschikt voor alle type camera's die veilig meegedragen kunnen worden dankzij de meegeleverde heupholster. Het gepatenteerde camerabevestigingssysteem zorgt voor optimale veiligheid van de camera tijdens het meedragen. De Carry-Lite is de meest comfortabele draagsysteem voor het meenemen van een camera op de heup. Uitgebreide omschrijving

Algemene informatie over de Carry-Lite Riem met heupholster

Het Carry-Lite camera systeem is geschikt voor alle type camera's die veilig meegedragen kunnen worden dankzij de meegeleverde heupholster. Het gepatenteerde camerabevestigingssysteem zorgt voor optimale veiligheid van de camera tijdens het meedragen. De Carry-Lite is de meest comfortabele draagsysteem voor het meenemen van een camera op de heup.

Product specificaties Carry-Lite Riem met heupholster

Specificaties Omschrijving

Wat zeggen andere gebruikers over de Carry-Lite Riem met heupholster

Sander Sanders

Jeugd heeft de toekomst

Afgelopen weekend de tweede ervaring opgedaan met de wijze waarop Cameraland jeugdige fotografen wil stimuleren. Mijn jongste zoon had een tijdje terug een Canon spiegelreflex (tweedehands) gekocht. Daar werd een zeer scherpe prijs voor gerekend. Daar gebruikte hij de lenzen van zijn vader op. Maar het was volgens hem tijd voor een eigen lens. Ook nu, naast aandacht voor zijn wensen, weer een scherpe prijs voor een tweedehands zoomlens. TOP!
Schrijf je in en je ontvangt onze laatste trends, updates & aanbiedingen!
loadingLoading...
To Top