Gratis verzending in de Benelux
Op werkdagen voor 21 uur besteld, morgen in huis
Sinterklaas Deals: Tot 80% korting!

Sony HDR-TD30VEB zwart

(Prijs incl. BTW) EUR999,00
Momenteel niet voorradig
:
Gratis
Prijs incl. btw
:
999,00
  Volledige garantie
  Deskundig personeel
  Meer dan 1.000 reviews
  Grote fysieke winkel
webshopkeurmerk
• Film in dubbele Full HD 3D voor een meer intense en levensechte weergave. • Speel uw video-opnames meteen af in 3D op het LCD touchscreen, een 3D-bril hebt u niet nodig. • Registreer meer 3D-details, ook bij afnemend licht, dankzij de twee Exmor® R CMOS sensoren. Uitgebreide omschrijving

Algemene informatie over de HDR-TD30VEB zwart

• Film in dubbele Full HD 3D voor een meer intense en levensechte weergave. • Speel uw video-opnames meteen af in 3D op het LCD touchscreen, een 3D-bril hebt u niet nodig. • Registreer meer 3D-details, ook bij afnemend licht, dankzij de twee Exmor® R CMOS sensoren.

Product specificaties HDR-TD30VEB zwart

Specificaties Omschrijving
verzekering Ja
megapixels 20,4
kleur Zwart
zoombereik 10
lichtgevoeligheid 7
ervaring Starter. Gevorderde.
type camera Camcorder
opties standard definition opname. Groot LCD Scherm. Handmatige instellingen. 3D Opname. Opname op SD-cards. Optische Beeldstabilisatie. GPS Ingebouwd. 50P Opnamestand. Microfoon aansluiting. Full HD (1920x1080).

Wat zeggen andere gebruikers over www.cameraland.nl

Theo Annes

Wildcamera

Bij deze spreek ik mijn waardering uit voor het volgende: Er lopen mensen rond welke verstand van zaken hebben. In de meeste winkels lopen mensen welke je alleen zoveel als mogelijk willen aansmeren. Hier ga je met een voldaan gevoel naar buiten. Er wordt naar je geluisterd en samen naar een passende oplossing gezocht.
Martin Mooij

Cameraland

Uitstekende vakbekwame medewerkers die altijd met je meedenken!
Alan Frijns

snelle levering, nette service, oplossingsgericht

Zeer goed geholpen door een mederwerker van Cameraland.nl toen een product (gimbal) niet goed functioneerde. Door een defect (remote die geen verbinding kreeg) en onduidelijke instructies van de fabrikant, heeft Cameraland de gimbal nadat er uiteindelijk geen oplossing gevonden werd, retour genomen. Wat mij betreft een klantgerichte en betrouwbare (web)winkel.
johan van iseghem19-08-2016

ruim assortiment aan eerlijke prijzen, daarnaast snelle levering

Toevallig op de website van CameraLand terechtgekomen omdat ik een specifieke scanner zocht. Een mooi en uitgebreid aanbod van toestellen en accessoires. Zeer professioneel en bekwame medewerkers. Ook de verzending naar Belgie verliep uitstekend en snel. Deze winkel is echt een aanrader voor iedereen in de Benelux (geen gelijke in Belgie)...
Bert Volkers17-08-2016

Snelcursus camera-instellingen 1 avond

Goede cursus voor kleine groep van 6 cursisten. Iedereen had weer een andere camera maar naast de algemene cursus was er ook ruim de tijd om in te gaan op ieders vragen over instellingen op de eigen camera. Ik heb tijdens mijn vakantie veel leukere foto's kunnen maken dank zij deze cursus.
Meer reviews (2)...
Schrijf je in en je ontvangt onze laatste trends, updates & aanbiedingen!
loadingLoading...
To Top