Gratis verzending in de Benelux
Op werkdagen voor 21 uur besteld, morgen in huis
Nieuwe en tweedehands producten
Geplaatst op 11 september 2013

Nieuwe Olympus E-M1

Olympus heeft gisteren haar nieuwe vlaggenschip gelanceerd: de OM-D E-M1. Een optimale combinatie tussen beeldkwaliteit en handzaamheid, ontworpen voor gebruik in iedere situatie.

Nieuw - OM-D E-M1

Olympus heeft gisteren haar nieuwe vlaggenschip gelanceerd: de OM-D E-M1. Een optimale combinatie tussen beeldkwaliteit en handzaamheid, ontworpen voor gebruik in iedere situatie.

De OM-D E-M1 biedt door een nieuwe Live-MOS-sensor en TruePic VII-beeldprocessor de beste beeldkwaliteit ooit in een Olympus-camera. Daarnaast is dit model volledig compatibel met zowel Four Thirds- als Micro Four Thirds-objectieven dankzij de vernieuwde DUAL FAST AF-technologie. Op basis van het objectief dat wordt gebruikt selecteert de E-M1 de meest geschikte AutoFocus-methode. Dankzij de extreem krachtige elektronische zoeker (2.36 MP en een vergrotingsfactor van 1,48x) behoudt de fotograaf te allen tijde de controle over het eindresultaat. 

De innovatieve 5-assige beeldstabilisatie die door Olympus bij het eerste model van de OM-D serie werd geïntroduceerd zal ook in de E-M1 te vinden zijn. Dankzij het corrigeren van zowel pitch of yaw, horizontale of verticale verschuivingen en rotatie rondom de as van het objectief biedt dit stabilisatiesyteem de meest complete oplossing voor het voorkomen van onscherpte. Dat de E-M1 de ultieme camera is voor iedereen die veel onderweg is wordt niet alleen duidelijk dankzij de handzame afmetingen en het gewicht, maar ook door het feit dat de camera bestand is tegen (spat)water, stof en zelfs kou (tot -10°C). Dit maakt de OM-D E-M1 geschikt voor alle omstandigheden, van zon tot regen of sneeuw.
Schrijf je in...
Ontvang de laatste trends, updates
en aanbiedingen!

Schrijf je in en je ontvangt onze laatste trends, updates & aanbiedingen!
loadingLoading...
To Top